Next Page Evy Bea Anna Sea


Onze Evy is in januari 2022 met pensioen gegaan en zij woont nu bij een stel die haar een heel lief rustig nieuw huisje hebben gegeven in Utrecht waar ze alle aandacht krijgt en heerlijk kan luieren in het zonnetje in de binnentuin.


Ze is inmiddels een volwassen senior dame die nog steeds heerlijk kan spelen als een kind en je zo vertederend kan aankijken.... zo hopen we dat ze nog vele jaren zich zal mogen gedragen.  

Herplaatser

www.CatteryFitCat.nl

Nieuw huisje gevonden voor Belle 

Belle, ons (te) lieve kitten van 8 maanden, is te koop.
We hebben gemerkt dat zij zich te veel laat domineren door de andere katten in onze Cattery.
Dat is eigenlijk jammer want hierdoor komt ze bij ons helaas door haar super lieve karakter onvoldoende tot ontplooiing. Ze is heel aanhankelijk, komt graag een knuffeltje bij je halen en we verwachten dat dit in haar nieuwe thuis alleen maar meer wordt.
Bijkomend pluspunt is dat Belle een heerlijk poesje is om te aaien omdat ze een lekkere volle en zachte vacht heeft.
Tevens heeft ze een fijn speels karakter en houdt ze ervan om op "jacht" te gaan. Ze besluipt alles wat beweegt: vliegen, laserlampjes, balletjes en je voeten onder het dekbed. Deze worden met een enorme jump besprongen en bedwongen.
Ze is ook behoorlijk ondeugend. Onze dekkater waar ze het goed mee kan vinden wordt als hij net ligt te slapen regelmatig door haar wakker getikt op z'n kop. Of ze gebruikt hem als springschans om er tegenop of overheen te springen. Ze weegt inmiddels net iets meer dan 3 kg maar dat zie je er niet aan af, ze toont nog klein. Gezien haar schattige grote voetjes verwachten we dan ook dat ze nog wel een stukje door zal groeien.
Ze is inmiddels gecastreerd, dus het 1e geplande dierenartsbezoek is in februari waarbij ze haar jaarlijkse herhalingsenting krijgt. Bijkomend voordeel is dat Belle verder ook haar rabiës vaccinatie heeft gehad, dus u kunt haar zonder problemen meenemen naar het buitenland. Belle is het dochtertje van een hoog aangeschreven Supreme Champion en heeft natuurlijk een stamboom en is gechipt.


Wij zijn blij dat Belle een nieuw huisje heeft gevonden waar zij vanaf november 2016 samen met ons kitten poesje Bliss is gaan wonen,  Ps Bij de nieuwe eigenaar worden ze Charley en Sam genoemd!