1

 3

30

26

Dec

27

Bogey op bezoek bij Kaiser (van Cattery Evjana Anjero)

Dit is haar 2e x en nu vinden ze elkaar heel lief! We wachten in spanning af of de dekking is gelukt. 

Jan

Nieuws (historie)


Cattery FitCat gaat uitbreiden! 
In het voorjaar van 2016 gaan we de Cattery aanvullen met een hele mooie en lieve lilac dekkater, Kaiser en een lief blue-crème kitten-poesje, Belle.
Kaiser kennen we al een beetje, want hij heeft samen met Bogey een heel mooi nestje gemaakt.

We kijken uit naar hun komst!

Nov

26

26

April

29

31

Ch. Kaiser & Bogey HCM neg getest! 
Vandaag was een spannende dag voor Cattery FitCat. Ch. Kaiser en Bogey zijn getest op HCM en hiervoor geslaagd. Hiermee staat onze Champion Kaiser ook ter dekking voor dames buiten de Cattery.
We kunnen dit jaar ook weer een nestje verwachten van Kaiser & Bogey, wat in 2015 reeds hele mooie en lieve kittens opleverde.
Cattery FitCat wenst iedereen een goed, lief, blij en gezond 2016 toe!
In het nieuwe jaar zijn De 3 Musketiers goed bezig: lekker smikkelen van de pap en ook al zelf naar de kittenkattenbak. Super kittens...zeggen we trots!


De 3 Musketiers van Bogey groeien goed en kunnen al zo goed kijken dat een fotoshoot mogelijk is .....
Op 26 december hebben we de kittens mooi op de foto gekregen. 


Sept '16

Okt

Bogey is ZWANGER
Het is nu inmiddels een maand geleden dat ze bij Kaiser op bezoek was en ze groeit flink in gewicht. Inmiddels is ze al ruim 300 gram aangekomen. We zijn benieuwd hoeveel kittens er komen en hoe ze er uit komen te zien. Er zijn verschillende kleuren en combinaties mogelijk:  Lilac, Blue, Crème (kater) of Lilac-crème of Blue-crème. 
Cattery FitCat is zwanger! 
Champion Kaiser en Bogey zijn weer een goede match. Bogey is zwanger en we verwachten eind juli de kittens te mogen verwelkomen. Bogey eet goed, slaapt goed en is extra aanhankelijk, een goede voorbereiding ;) ..... 
Zie voor meer info bij de tap Nestjes.

Aug '16

De kittens zijn uitgevlogen

Bogey en Kaiser zijn trots dat hun kittens het naar hun zin hebben op hun nieuwe adressen. We horen goede berichten en zien blije foto's. Daar doen we het voor! Nu is het even rustig bij Cattery Blij Bestaan, we gaan eerst in 2017 uitbreiden met 1 of 2 poesjes en is de verwachting dat we rond de zomer van 2017 kijken uit naar een volgend nestje.

Jan

Juni

 6

Cattery FitCat is vernieuwd! 
We zijn sinds half maart in onze nieuwe samenstelling:  Bogey, Kaiser en Belle. Een kitten en twee grote. Het is even wennen aan elkaar. Dat kan ook. Voorlopig zijn ze gezellig met z'n 3-en.
Nestje(s) verwachten we weer in het najaar van 2016. Zodra er meer over nestjes te melden is zetten we dit natuurlijk direct op de site! Tot gauw!

 5

Okt

Buddy en Bliss hebben hun nieuwe baasjes gevonden

Buddy en Bliss zijn blij. Met hun 6 weken weten ze het al wel. Nieuwe mensen zijn heel leuk om mee samen op de bank te zitten en om mee te spelen. De afgelopen weken hebben ze de speelkwaliteiten van hun nieuwe baasjes getest en goed bevonden. Dus we zijn eruit. Ze gaan beide naar een eigen adres, waar ze het heerlijk gaan krijgen. Maar... dat is pas over 6 weken, dus eerst nog fijn bij mama Bogey, papa Kaiser en tante Belle rondhangen. Heeeel veel tikkertje spelen ,)  

Bogey is bevallen van 3 gezonde kittens.....
Op 1 december op de 65e dag is ze bevallen van 3 kittens, 3 katertjes. Bogey geniet van haar moederschap.
Ze zijn nu inmiddels 5 dagen oud en groeien goed, want ze wegen nu al tussen de 178 -198 gram.

Aramis Duca Blij Bestaan           blue katertje (besproken)         midden op de foto

d'Artagnan Blij Bestaan              crème katertje (besproken)    rechts op de foto

Athos Fitzgerald Blij Bestaan      blue katertje (besproken)         links op de foto (paars merkje op achterhoofd)

Dec

Nov '16

24

Sept

Aug

Maart

www.CatteryFitCat.nl

 12

Bogey is er bijna klaar voor, nog 2 weken wachten.....
Ze is nu 7 weken zwanger dus over 2 weken komt de grote dag. Ze treft haar voorbereidingen zeer serieus. Alle plekjes worden onderzocht op geschiktheid om er goed te liggen met een dikke buik, of straks met haar kleintjes. De stoel bevalt goed en de kraamkamer ook. Gelukkig maar!

18

Bogey geniet van de zomer en haar nieuwe drinkfontein in de tuin
Bewegend water heeft een grote aantrekkingskracht op Bogey. Lekker met het pootje erin en aflikken maar..
Bogey is bevallen van 2 kittens! 

Bogey is op 1 augustus bevallen van 2 kittens. Katertje Buddy Koen en poesje Bliss Holly. Het zijn twee flinke kittens, bij de  geboorte al 127 gram en 117 gram. Het gaat heel goed met de mama en de kleintjes. We zijn trots op Bogey voor deze topprestatie.